Акрилно огледало във формата на цветя

245,40 лв.
Изпращаме поръчки в рамките на 2-4 дни.
кс

Код на продукта: FLEL155B

Когато се спомене думата "огледало", всеки веднага се сеща за дейности, свързани с основната му функция, като например да се огледаме в него. Но какво бихте казали, ако ви предложим огледала, които да служат като декоративен елемент в дома ви? Декоративните огледала с различни форми, дизайн и размери лесно ще доведат интериора ви до съвършенство в стилово отношение.

Ще намерите огледала, които се прилагат към стената като едно цяло, както и огледала, които са съставени от няколко отделни части. Те могат да бъдат подредени на стената, както ви харесва. По този начин всяко огледало създава уникален и оригинален дизайн в стаята. Образът, който тези огледала отразяват, е леко изкривен, затова не препоръчваме да ги използвате като заместител на класическите огледала, а като декоративен предмет. Декоративните стенни огледала са изработени от акрилно стъкло, което означава, че са леки, нечупливи и лесни за употреба.

Височина: 100 см

Широчина: 160 см

Дебелина: 3 мм

Декоративните огледала са изработени от италианско акрилно стъкло. Огледалата са леки, нечупливи и отражението в тях е леко изкривено. Те са подходящи само за декоративни цели.

Моля, имайте предвид, че всеки компютър показва цветовете в зависимост от индивидуалните настройки.

Защита на материала и монтаж: Огледалото се поставя лесно на стената с помощта на силната двустранна лепенка, разположена на гърба на огледалото. Шаблонът и инструкциите, включени в опаковката, ще ви помогнат да постигнете перфектно и прецизно орнаментиране. Върху повърхността на огледалото е залепено и защитно фолио, което гарантира, че огледалото няма да се надраска в кутията. След поставянето на огледалото на стената препоръчваме да отлепите това защитно фолио от огледалото.

Опаковка: Ние се грижим да гарантираме, че ще получите поръчаните от вас стоки без повреди. Затова опаковаме огледалата в дебела картонена кутия.

Параметри

стил Модерен