Акумулаторна ножица за трева и храсти 3.6V

-35%
Цена
118,12 лв.

Първоначална цена
182,65 лв.

Спестявате
35% (64,53 лв.)

Код на продукта
POWPM1093

Изпращаме поръчки в рамките на 2-4 дни.
кс

Акумулаторната ножица за трева и храсти Powermat PM-ANTK-3.6V е незаменим инструмент при работа в градината. Завършването на краищата на моравата никога не е било толкова лесно. Благодарение на използването на литиево-йонна батерия с капацитет 1500 mAh, те стават много удобен помощник, не е нужно да се притеснявате за неудобен кабел.

Ергономичната дръжка, покрита с противоплъзгаща подложка, заедно с ниското тегло ще направят работата удобна и безопасна. Комплектът включва тример за трева с ширина 83 мм и тример за храсти с дължина 120 мм и разстояние между зъбите 6 мм. Смяната на острието се извършва с помощта на система без инструменти, която ви позволява бързо да смените вашите ножици за трева с ножици за храсти. Използването на две остриета позволява прецизно оформяне на краищата на моравата и малките храсти.

Съдържание на пакета:

  • Акумулаторна ножица
  • Острие за трева
  • Острие за храсти
  • Зарядно устройство
  • Наръчник

LED индикатори:
Ефективната батерия позволява на устройството да работи дълго време. За състоянието на заряда на акумулатора ще научите от цветните светодиоди, които светят при работещ двигател.

Безопасност при работа:
В случай на случайно блокиране на остриетата или авария, на гърба на ножицата има ключалка, която незабавно изключва двигателя и движението на острието. Активирането на блокировката означава, че двигателят не може да бъде стартиран.

Лесна смяна на острието:
Благодарение на въртящия се механизъм и бутона за отваряне на долния капак, можете лесно да смените остриетата, за да ги използвате за косене на храсти или трева.

Технически параметри:

Захранване на ножицата: Батерия

Захранване на зарядното: 230V / 50Hz

Напрежение на батерията: 3.6V

Капацитет на батерията: 1500 mAh

Тип батерия: Литиево-йонна

Обороти без товар: 1100 об/мин

Ширина на ножа за трева: 83 мм

Дължина на острието на втулката: 120 мм

Стъпка на зъбите: 6 мм

Време за зареждане: 3 - 5 [h]

Максимално работно време: 40 минути

Дължина след разгъване на стрелата: 120см

Дължина след сгъване на стрелата: 85см