Бензинова коса PM-KS-600T с практични аксесоари

Цена
236,44 лв.

Код на продукта
POWPM0638

Изпращаме поръчки в рамките на 2-4 дни.
кс

Моторната коса от Powermat ще бъде чудесен помощник във вашата градина. Това е професионален уред, предназначен за косене на трева и храсти в градината или овощните градини, снабден с антивибрационна система RedVib технология, която намалява вибрациите, възникващи по време на работа. Благодарение на изтънчения дизайн, ниското тегло и удобния колан, който облекчава ръцете и гръбначния стълб, работата с храстореза е много по-лесна и удобна, без да натоварва гръбнака и раменете. Самият колан е снабден с дебел пластмасов протектор, който предпазва бедрата от протриване. Удобното регулиране на колана позволява на храстореза бързо да се приспособи към размера на тялото на потребителя и предпочитаната височина на косене от земята.

Пакетът включва и практични аксесоари:

  • Защитна маска
  • 2x автоматични глави за подрязване
  • Комплект сервизни инструменти
  • Щит с три зъба за висока и гъста трева
  • Удобен колан
  • Корда за рязане 2,4 мм 10 м
  • Резервоар за масло и горивна смес
  • Защитни ръкавици
  • Ръководство

Моторната коса е оборудвана с двутактов двигател с обем 49 см3 с максимална мощност 6 HP. Благодарение на използването на центробежен съединител с висококачествена подплата, работата с устройството е много удобна и безопасна. Двигателят има механична горивна помпа, благодарение на която изтегляме гориво в карбуратора след продължително изключване на устройството и по този начин двигателят стартира без много усилия. Удобен контрол на скоростта на дръжката на газта с противоаварийно блокиране, както и превключвател и функция за блокиране на скоростта. Дръжката на главата може да се върти свободно, което улеснява косенето на труднодостъпни места.

Устройството изисква гориво под формата на смес от 95 октанов бензин и масло за смеси за 2-тактови двигатели. Използването на 2 пръстена на буталото осигурява допълнително уплътнение и също така подобрява работата на двигателя. Самите потребители със сигурност ще оценят лесната смяна на режещите принадлежности и нивото на шума, което е изключително ниско поради високата мощност на двигателя. Храсторезът е оборудван с висококачествен японски диафрагмен карбуратор Midori.

Технически параметри:

Производител: POWERMAT

Модел: PM-KS-600T

Ефективна мощност: 4,4 kW / 6 HP

Тип на двигателя: 2-тактов

Максимална скорост: 11000 [rpm]

Обороти на празен ход: 2800-3200 [rpm]

Скорост на центрофугиране: 2800-3200 [rpm]

Обем на двигателя: 49 см3

Номинална мощност на двигателя: 1,65 kW / 2,2 HP

Ширина на рязане: 420 мм

Диаметър на режещия диск: 255 мм

Тип на съединителя: центробежен съединител

Тип карбуратор: диафрагмен

Тип запалителна свещ: LD-L7T

Запалителна система: CDI

Вместимост на резервоара за гориво: 1,2 л

Тегло: 7,69 кг

Effective Power Solutions - ефективна работа на двигателя

Параметри

Цвят Жълто