Бензинова коса с мощност 5,2 HP PM-KS-520HAVM и практични аксесоари

Код на продукта: POWPM1057

Продуктът вече не се предлага

Моторната коса от Powermat ще бъде чудесен помощник във вашата градина. Това е професионален уред с щангов прът, предназначен за косене на трева и храсти в градината или овощните градини, оборудван с антивибрационна система RedVib, която намалява вибрациите, генерирани по време на работа. Благодарение на изтънчения дизайн, ниското тегло и удобната каишка, която облекчава ръцете и гръбначния стълб, работата с храстореза е много по-лесна и удобна, без да натоварва гръбнака и раменете. Самата каишка е снабдена с дебел пластмасов протектор, който предпазва бедрата от протриване. Удобното регулиране на ремъка позволява на моторната коса бързо да се приспособи към размера на тялото на потребителя и предпочитаната височина на косене от земята. Моторната коса е оборудвана с удобен спусък на газта с противоаварийно блокиране, както и превключвател с функция за блокиране на скоростта.

Пакетът включва и практични аксесоари:

  • Защитна маска
  • 2x автоматични глави за подрязване
  • Комплект сервизни инструменти
  • Диск с три зъба за висока и гъста трева
  • Удобна каишка
  • Режеща корда 2,4 мм, 10 м
  • Резервоар за масло и горивна смес
  • Защитни ръкавици
  • Ръководство

Моторната коса има двутактов двигател с обем 51,7 см3 с максимална мощност 5,2 к.с. Благодарение на използването на центробежен съединител с висококачествена подплата, работата с устройството е много удобна и безопасна. Двигателят има механична горивна помпа, благодарение на която може да изтегля гориво в карбуратора след продължително изключване на устройството и по този начин двигателят стартира без много усилия. Задвижването на моторната коса е чрез стоманен прът, завършващ с мултиклин, което е от решаващо значение особено за по-високи натоварвания, отколкото, например, косене с нож. Повечето храсторези се задвижват от кабел, което значително намалява експлоатационния им живот.

Главата на храстореза, която е част от комплекта, е изработена от мека и издръжлива пластмаса, която не се напуква, което я прави по-издръжлива от стандартните глави. Дръжката на главата може да се върти свободно, което улеснява косенето на труднодостъпни места. Устройството изисква гориво под формата на смес от 95 октанов бензин и масло за смеси за 2-тактови двигатели. Използването на 2 пръстена на буталото осигурява допълнително уплътнение и също така подобрява работата на двигателя. Самите потребители със сигурност ще оценят лесната смяна на режещите принадлежности и нивото на шума, което е изключително ниско поради високата мощност на двигателя. Храсторезът е оборудван с висококачествен японски диафрагмен карбуратор Midori.

Технически параметри:

Производител: POWERMAT

Модел: PM-KS-520HAVM

Ефективна мощност: 3,8 kW / 5,2 HP

Тип на двигателя: 2-тактов

Максимална скорост: 11000 [rpm]

Обороти на празен ход: 2800-3200 [rpm]

Скорост на въртене: 2800-3200 [rpm]

Обем на двигателя : 51,7 см3

Номинална мощност на двигателя: 1,65 kW / 2,2 HP

Ширина на рязане: 420 мм

Диаметър на режещия диск: 255 мм

Тип на съединителя: центробежен съединител

Тип карбуратор: диафрагмен

Тип запалителна свещ: LD-L7T

Запалителна система: CDI

Вместимост на резервоара за гориво: 1,2 л

Тегло: 8 кг

Effective Power Solutions - ефективна работа на двигателя

Параметри

Цвят Сив