Бензинова косачка с мощност 5,2 kW PM-KSS-700SH

-18%
Цена
813,01 лв.

Първоначална цена
989,42 лв.

Спестявате
18% (176,41 лв.)

Код на продукта
POWPM0614

Изпращаме в рамките на 24 часа.
кс

Бензиновата косачка PM-KSS-700SH от последната серия е висококачествена косачка от производителя Powermat, която ще се превърне в страхотен помощник във вашата градина. Косачката има централно регулиране на височината на косене в до 8 нива, всичко това само с едно движение, което прави много по-лесно адаптирането на косачката към терена, в който работи. Една от основните ѝ характеристики е функцията за мулчиране, която значително подобрява състоянието на тревата и подпомага нейния растеж. Процесът на мулчиране отнема по-малко време от косенето в коша (не изисква непрекъснато изпразване на коша), докато самата операция се извършва чрез инсталиране на специална вложка в задния изпускателен канал и затваряне на изпускателните канали. Косачката съдържа и практични поставки за напитки, които определено ще оцените по време на продължителна работа, особено през горещите летни дни.

Косачката може да работи с до 5 режима на косене:

  • Задно изхвърляне
  • Задно изхвърляне без кош (под косачката)
  • Странично изхвърляне
  • Мулчиране на трева
  • Самоходно косене

Самите ножове на косачката са изработени от висококачествена закалена стомана с дълъг експлоатационен живот. Широкият обхват на рязане до 510 мм позволява удобна работа дори на големи парцели. Кошчето за събиране с обем 60 л има индикатор за пълен кош. Самата косачка се задвижва от 4-тактов двигател с горен OHV клапан с максимална мощност от 7 HP и обем 173 см3. Бензиновият двигател се характеризира с висока ефективност и оптимално изгаряне. Благодарение на високата здравина и качество на компонентите на двигателя, това устройство ще ви служи дълги години. Практично допълнение е връзката за вода със стандартния съединител, използван в повечето маркучи, благодарение на който е възможно да почиствате косачката, без да се налага да я повдигате.

Функцията за самоходно задвижване осигурява по-голям комфорт при работа. Косенето на гъста трева или на наклон не изисква усилие, тъй като косачката използва собствено задвижване за движение. Самата рамка на косачката е изработена от устойчива на корозия емайлирана стомана. В допълнение, колелата са оборудвани със сачмени лагери, които намаляват съпротивлението при търкаляне и значително удължават експлоатационния живот.

Технически параметри:

Тип задвижване: Самоходно

Тип на двигателя: 4-тактов, с вътрешно горене

Тип гориво: 95 безоловен бензин

Ефективна мощност: 5,2 kW / 7 HP

Номинална мощност на двигателя: 3,2 kW / 4,3 HP

Номинална скорост на двигателя: 2800 rpm

Обем на двигателя: 173 см3

Височина на рязане: 25-75 мм

Ширина на рязане: 510 мм

Размер на колелата (предни/задни): 8'' (~ 203 см) / 11'' (~ 279 см)

Обем на резервоара за гориво: 1,2 л

Вместимост на резервоара за масло : 0,6 л

Обем на контейнера за събиране : 60 л

Материал: метал

Тегло: 36,5 кг

Тип стартер : ръчен

Декларирано ниво на звуково налягане LpA: 84,1 dB (A)

Измерено ниво на звукова мощност LwA: 95,7 dB (A)

Гарантирано ниво на звукова мощност LwA: 98 dB (A)

Effective Power Solutions - ефективна работа на двигателя

Параметри

Цвят Жълто