Безшумен часовник за детска стая

76,30 лв.
Изпращаме поръчки в рамките на 2-4 дни.
кс

Код на продукта: FLEZ110-6

Детските стенни часовници трябва да са част от оборудването на всяка детска стая. Когато децата са малки, те придобиват основна представа за времето, което определя как ще работят с него в бъдеще. Стенният часовник в детската стая е важен елемент и в периода, когато децата се запознават с времето. В този случай един детски часовник със сигурност ще бъде по-интересен и привлекателен за тях, отколкото обикновен стенен часовник, окачен в кухнята например.

Детските часовници в нашето предложение са оборудвани с механизъм, който осигурява безшумната им работа. По този начин няма да чувате излишно тиктакане в детската стая, което би могло да обезпокои детето ви, докато спи. Забавните шарки и форми на часовника на стената на детската стая ще зарадват и вашите малчугани, когато им го подарите като изненада за празниците.

Размери:

Широчина: 25 см

Височина: 28 см

Дебелина: 3 мм

Моля, имайте предвид, че всеки компютър показва цветовете в зависимост от индивидуалните настройки.

Часовникът съдържа часовников механизъм, който е снабден със съвременно електронно устройство, осигуряващо безшумна работа - без ефект на тиктакане. Включена е батерия тип АА.

Часовникът използва съвременен механизъм за движение на махалото, който се захранва от отделна батерия АА. За разлика от махалата от стария тип, това махало е безшумно. Поради факта, че задвижването на махалото е отделно от механизма на часовника, възможността махалото да спре не влияе на точността на часовника.

Параметри

Цвят Зелено
модел На децата