Бял геймърски стол FORCE 7.3 в модерен дизайн

-13%
Цена
332,29 лв.

Първоначална цена
381,38 лв.

Спестявате
13% (49,09 лв.)

Код на продукта
PFORCE 7.3 WHITE_HZR

В наличност
кс

Фотьойлите от серия FORCE 7.3 не само изглеждат страхотно, но и се грижат за здравето ни, благодарение на висококачествената ергономична изработка. Комбинацията от специална PU-HD кожа и алкантара придава на фотьойлите изключителен ефект. Материалите са изключително приятни на допир, осигуряват невероятен визуален ефект и в същото време са много издръжливи.

Какво прави столовете FORCE 7.3 различни?

Перфектната циркулация на въздуха се осигурява от комбинация от подходящи материали. Специално оформената мека възглавница на облегалката за глава ви позволява да отпуснете главата си удобно. Лумбалната възглавница осигурява правилното позициониране на гръбначния стълб, а възможността за регулиране позволява да се адаптира към индивидуалните нужди на потребителя.

Механизмът TiltDual + има вградена SeatRest функция, възможност за накланяне на облегалката. SeatRest се характеризира с това, че наклонът на облегалката заема правилната позиция, което осигурява висок комфорт. Създаден е за игра на конзола, гледане на филм или дори дрямка. 4D подлакътници с широка гама от вертикални и хоризонтални настройки осигуряват адекватна опора за предмишниците, намаляват натоварването на раменете и гръбначния стълб. Пет двойни колела от полиуретанова гума предпазват пода от надраскване.

Спецификации:

Производител: Huzaro

Модел: FORCE 7.3

Сертификати: SGS

Материали: PU-HD вентилирана кожа

Конструкция: Стомана

Аксесоари: Лумбална възглавница

Механизъм: Tilt Dual +

Максимално тегло на потребителя: 150 кг

Параметри

Цвят Бял