Бял кухненски стенен часовник

64,20 лв.
Изпращаме поръчки в рамките на 2-4 дни.
кс

Код на продукта: FLEZ27D

Жените знаят много добре колко време прекарват в кухнята и колко пъти поглеждат часовника. За да е добре приготвено месото, а сладкишът да не стои излишно дълго във фурната, е необходимо да следите времето по-внимателно от всякога. Часовниците в нашето предложение са проектирани така, че техният стил и мотив, изобразен върху тях, да хармонират с кухненската среда.

Изберете часовник с класически форми или часовник, който се състои от няколко части и по този начин образува уникална форма или е част от надпис. Да имате чаша кафе, чайник или чиния с прибори за хранене, окачени на стената, не е традиционно кухненско оборудване. Можете лесно да поставите всички стенни часовници в избрани мотиви в кафенето или ресторанта. Всички часовници от нашата оферта работят тихо, което означава, че не можете да ги чуете да тиктакат.

Ширина: 30 см

Височина: 30 см

Дебелина: 3 мм

Материалът на часовника се състои от акрилно стъкло, което също съдържа гланц. Много прилича на класическото стъкло, с тази разлика, че е много по-леко. По време на производството се полагат грижи за осигуряване на точност, задълбоченост и прецизност.

Имайте предвид, че всеки компютър показва цветове според индивидуалните настройки.

Часовникът съдържа часовников механизъм, който е оборудван с модерно електронно устройство, което гарантира тиха работа – без ефект на тиктакане. Включена е батерия тип АА.

Когато опаковаме часовника, ние сме много внимателни, така че стоките да бъдат доставени до вас невредими. Всеки часовник е опакован в дебела картонена кутия.

Параметри

Цвят Бял
Motív Реалистично