Черен стенен часовник за коридор

Код на продукта: FLEZ2

Продуктът вече не се предлага

Смятате ли, че часовникът на стената е там само за да ни информира за времето? Ще ви извадим от тази представа и ще ви покажем как стенният часовник може да направи дома ви по-приятен и уютен. Предлагаме ви широка гама от стенни часовници в различни цветове, форми, размери и с уникален дизайн. Те са и изключителен декоративен аксесоар, който може да се откроява на стената във вашата всекидневна, кухня, спалня или коридор. Границите на тяхното поставяне са неограничени.

Материалът, от който са изработени, ще гарантира тяхната нечупливост и по този начин ще останете доволни от дългия им живот. В нашето предложение можете да изберете и стенни часовници, които могат да бъдат класически окачени, или такива, които могат да бъдат директно залепени на стената. Необходимо е съвсем малко, за да превърнете един стенен часовник в център на вниманието не само на вас, но и на вашите посетители или гости.

Широчина: 56 см

Височина: 65 см

Дебелина: 3 мм

Материалът, от който е изработен часовникът, се състои от PMA - това е акрилно стъкло, което съдържа и гланц. То е много подобно на класическото стъкло, с тази разлика, че е значително по-леко. В производствения процес са взети предвид прецизността, задълбочеността и точността.

Моля, имайте предвид, че всеки компютър показва цветовете в зависимост от индивидуалните настройки.

Часовникът включва часовников механизъм, който е снабден със съвременно електронно устройство, гарантиращо тиха работа - без тиктакащ ефект. Включена е и батерия тип АА.

При опаковането на часовника ние се грижим да няма повреди и стоката да ви бъде доставена без дефекти. Всеки часовник е опакован в дебела картонена кутия.

Параметри

Цвят Черен
стил Модерен