Декоративен стенен часовник в черен цвят

107,70 лв.
Изпращаме в рамките на 24 часа.
кс

Код на продукта: FLEZ540D-1

Смятате ли, че часовникът на стената е там само за да ни информира за времето? Ще ви извадим от тази представа и ще ви покажем как стенният часовник може да направи дома ви по-приятен и уютен. Предлагаме ви широка гама от стенни часовници в различни цветове, форми, размери и с уникален дизайн. Те са и изключителен декоративен аксесоар, който може да се откроява на стената във вашата всекидневна, кухня, спалня или коридор. Границите на тяхното поставяне са неограничени.

Размери:

Широчина: 100 см

Височина: 100 см

Дебелина: 3 мм

Материалът, от който е изработен часовникът, е PMA - акрилно стъкло, което съдържа и брокат. То е много подобно на класическото стъкло, с тази разлика, че е значително по-леко. В процеса на производство са взети предвид прецизността, задълбочеността и точността.

Моля, имайте предвид, че всеки компютър показва цветовете в зависимост от индивидуалните настройки.

Часовникът включва часовников механизъм, който е снабден със съвременно електронно устройство, гарантиращо тиха работа - без ефект на тиктакане. Включена е и батерия тип АА.

При опаковането на часовника се полагат грижи да няма повреди и стоката да ви бъде доставена без дефекти. Всеки часовник е опакован в дебела картонена кутия.

Параметри

Цвят Черен
стил Модерен