Декоративен стикер за стена СЕМЕЙСТВО

Цена
32,06 лв.

Производител

Код на продукта
FLENA400A

Изпращаме в рамките на 24 часа.
кс

ЗА ПРОДУКТА

Искате ли да оживите дома си и да внесете в него малко специален дизайн? Стикерите за стена са модерна и популярна форма за декорация на стени за дома. В нашата оферта ще намерите стикери, където можете да изберете цвят на вашия дизайн, така че стикерите да пасват добре с останалата част от вашата стая. Интериорът на вашия дом ще оживее, независимо дали става дума за кухня, детска стая или хол.

Пространството, където прекарвате най-много време у дома, трябва да създава приятна атмосфера за вас и вашите гости. Стикерите за стена определено ще ви помогнат да постигнете тази цел. Нанасянето на стикерите върху стената е просто и не изисква пробиване или никакви ненужни дупки в стената. Просто залепете залепващото фолио там, където искате стикерът да блести. Тогава остава само да отлепите бавно защитния слой и да се насладите на новата си декорация за дома.

РАЗМЕРИ

Височина 45 см

Ширина 70 см

Тези декоративни стикери за стени имат матово покритие. От долната страна има хартия за пренасяне, която ви позволява лесно да прехвърлите стикера на стената. След това просто премахвате и стикерът е на правилното място.

Опаковка : Стикерите са опаковани в картонена тръба, така че вашите стоки да бъдат защитени максимално от ръчни повреди.

Избор на цвят : да

Параметри

Цвят Черен
Motív Модерни