Декоративни огледала във формата на пера за стена  

Цена
135,32 лв.

Код на продукта
FLEL10B

Изпращаме поръчки в рамките на 2-4 дни.
кс

ЗА ПРОДУКТА

Когато се спомене думата "огледало", всеки веднага се сеща за дейности, свързани с основната му функция, като например да се огледаме в него. Но какво бихте казали, ако ви предложим огледала, които да служат като декоративен елемент в дома ви? Декоративните огледала в различни форми, дизайни и размери лесно ще доведат до съвършенство стила на интериорното ви обзавеждане.

Ще намерите огледала, които се прилагат към стената като едно цяло, както и огледала, които са съставени от няколко отделни части. Те могат да бъдат подредени на стената, както ви харесва. По този начин всяко огледало създава уникален и оригинален дизайн в помещението. Образът, който тези огледала отразяват, е леко изкривен, затова не препоръчваме да ги използвате като заместител на класическите огледала, а като декоративен предмет. Декоративните стенни огледала са изработени от акрилно стъкло, което означава, че са леки, нечупливи и лесни за употреба.

РАЗМЕРИ

Дебелина: 3 мм

Брой части: 33 части с различни размери

Декоративните огледала са изработени от италианско акрилно стъкло. Огледалата са леки, нечупливи и отражението в тях е леко изкривено. Тези огледала са подходящи само за декоративни цели.

c

Моля, имайте предвид, че всеки компютър показва цветовете в зависимост от индивидуалните настройки.

Защита на материала и монтаж: Огледалото се поставя лесно на стената с помощта на силната двустранна лепенка, разположена на гърба на огледалото. Шаблонът и инструкциите, включени в опаковката, ще ви помогнат да постигнете перфектно и прецизно орнаментиране. Върху повърхността на огледалото е залепено и защитно фолио, което гарантира, че огледалото няма да се надраска в кутията. След поставянето на огледалото на стената препоръчваме да отлепите защитното фолио от огледалото.

nn

Опаковка: Ние полагаме големи грижи, за да гарантираме, че ще получите поръчаните от вас стоки без повреди. Затова опаковаме огледалата в дебела картонена кутия.

vv

Параметри

Motív Модерни