Детско декоративно огледало във формата на котка

Цена
49,27 лв.

Код на продукта
FLEL120B

Изпращаме поръчки в рамките на 2-4 дни.
кс

Детската стая има свои специфични характеристики, които я отличават от всички останали стаи в къщата или апартамента ви. Стаята, която се превръща в царство за нашите малчугани, често е пълна с аксесоари, орнаменти и декорации. В един такъв детски свят ви внасяме нов елемент под формата на детски декоративни огледала. Самозалепващите се огледала, които ще намерите в нашето предложение, са изработени от акрилно стъкло. Това означава, че те са по-леки в сравнение с обикновените огледала и освен това са устойчиви на счупване. По този начин боравенето с тях, както и поставянето им в детската стая, е безопасно и не е нужно да се притеснявате за евентуални счупвания.

Размери:

Широчина: 25 см

Височина: 35 см

Дебелина: 3 мм

Брой части: 6

Декоративните огледала са изработени от италианско акрилно стъкло. Огледалата са леки, нечупливи и отражението в тях е леко изкривено. Тези огледала са подходящи само за декоративни цели.

Моля, имайте предвид, че всеки компютър показва цветовете в зависимост от индивидуалните настройки.

Защита на материала и монтаж: Огледалото се поставя лесно на стената с помощта на силната двустранна лепенка, разположена на гърба на огледалото. Шаблонът и инструкциите, включени в опаковката, ще ви помогнат да постигнете перфектно и прецизно орнаментиране. Върху повърхността на огледалото е залепено и защитно фолио, което по никакъв начин няма да надраска огледалото в кутията. След като поставите огледалото на стената, препоръчваме ви да отлепите това защитно фолио от огледалото.

Параметри

Motív На децата