Дизайнерски стенен часовник в модерен стил

Цена
113,81 лв.

Код на продукта
FLEZ21B

Изпращаме поръчки в рамките на 2-4 дни.
кс

Смятате ли, че часовникът на стената е там само за да ни информира за времето? Ще ви извадим от тази представа и ще ви покажем как стенният часовник може да направи дома ви по-приятен и уютен. Предлагаме ви широка гама от съвременни часовници в различни цветове, форми, размери и с уникален дизайн. Те са и изключителен декоративен аксесоар, който може да се откроява на стената във вашата всекидневна, кухня, спалня или коридор. Границите на тяхното поставяне са неограничени.


Материалът, от който са изработени, гарантира тяхната нечупливост и по този начин ще останете доволни и от дългия им живот. В нашето предложение можете да изберете и дизайнерски часовници, които могат да бъдат класически окачени, или такива, които могат да бъдат директно залепени на стената. Необходимо е съвсем малко, за да превърнете един стенен часовник в център не само на вашето внимание, но и на вниманието на вашите посетители или гости.


Размери:

Широчина: 50 см

Височина: 50 см

Материал на часовника: метал с дебелина 2 мм

Моля, имайте предвид, че всеки компютър показва цветовете в зависимост от индивидуалните настройки.

Часовникът съдържа часовников механизъм, който е снабден със съвременно електронно устройство, осигуряващо безшумна работа - без ефект на тиктакане. Включена е и батерия тип АА.


При опаковането на часовника са положени грижи да няма повреди и стоката да ви бъде доставена без дефекти. Всеки часовник е опакован в дебела картонена кутия.

Параметри

Цвят Черен
Motív Модерни