Двулицеви кувертюри черно с модел 200 х 220 см

Цена
68,62 лв.

Производител

Код на продукта
TUTNAZ-00407

Изпращаме поръчки в рамките на 2-4 дни.
кс

Представяме ви една модерна кувертюра, която, в сравнение с обикновените кувертюри, има предимството, че е двулицева, което я прави две кувертюри в едно. Всяка страна е с различен цвят, както е показано на снимката. Ако обмисляте декоративно одеяло за вашата спалня, не търсете повече. Отсега нататък вашето легло ще бъде винаги елегантно оправено.

Тези кувертюри се характеризират с много висококачествен материал и прецизна изработка. Материалите, използвани в производството са експертно подбрани и дългосрочно тествани в практиката. Не е нужно да се притеснявате, че вашето покривало ще се намачка или износи след кратък период на употреба. Това елегантно покривало за легло е много приятно на допир, така че е възможно да заспите, без да се налага да го махате от леглото. Това покривало ще служи като покривало за легло, което лесно ще развесели спалнята ви.

Намерете допълнителни възглавници към кувертюрите в нашия магазин. Освен възглавници ви предлагаме и готови елегантни пердета, топли и дебели одеяла и чаршафи, за да можете лесно да обновите дома си. Няма нужда от интериорен дизайнер. Просто съчетайте дома си в собствените си цветове. Предлагаме кувертюри за единични и двойни легла. Всяко покривало е опаковано в найлонова торбичка, за да може лесно да се съхранява и транспортира. Това одеяло е не само естетично, но и практично. И ако мислите за специален подарък... той е точно пред вас. Край на стреса от неочаквано посещение. Оправете леглото си лесно за няколко секунди. Магическото покривало за легло е точно на мястото си.

ширина 200 см х дължина 220 см

100% полиестер

Толеранс на размерите +/- 3%

Моля, имайте предвид, че всеки компютър показва цветове според индивидуалните настройки.

Параметри

Цвят Черен
Pазмер 200 x 220 cm
Motív Без мотив