Елегантно сиво капитонирано покривало за легло 220 х 240 см

Наличност
Продуктът вече не се предлага

Производител

Код на продукта
TUTNAZ-08516

Представяме ви една модерна кувертюра, която в сравнение с обикновените кувертюри има предимството, че е двулицева, което я прави две кувертюри в едно. Всяка страна е с различен цвят, както е показано на снимката. Ако обмисляте декоративно одеяло за вашата спалня, не търсете повече. Отсега нататък вашето легло ще бъде винаги елегантно оправено.

Тези кувертюри се характеризират с много висококачествен материал и прецизна изработка. Материалите, използвани в производството са експертно подбрани и предимно дългосрочно тествани в практиката. Няма нужда да се притеснявате, че кувертюрата ви ще се намачка или износи след кратък период на употреба. Това елегантно покривало за легло е много приятно на допир, така че е възможно да заспите, без да се налага да я сваляте от леглото. Това покривало служи като покривало за легло, което развеселява вашата спалня.

Намерете допълнителни възглавници към кувертюрите в нашия магазин. Освен възглавници ви предлагаме и готови елегантни пердета, топли и дебели одеяла и чаршафи, за да можете лесно да обновите дома си. Няма нужда от интериорен дизайнер. Просто съчетайте дома си в любимите си цветове. Предлагаме кувертюри за единични и двойни легла. Всяко покривало е опаковано в найлонова торбичка, за да може лесно да се съхранява и транспортира. Това одеяло е не само естетично, но и практично. И ако мислите за специален подарък... той е точно пред вас. Край на стреса от неочаквано посещение. Оправете леглото си лесно за няколко секунди. Магическото покривало за легло е точно на мястото си.

ширина 220 см х дължина 240 см

100% полиестер

Толеранс на размерите +/- 3%

Моля, имайте предвид, че всеки компютър показва цветове според индивидуалните настройки.

Параметри

Цвят Сив
Pазмер 220 x 240 cm
Motív Ватиран