Ергономична електрическа маса с регулируема височина и LED панел

-18%
Цена
709,74 лв.

Първоначална цена
860,34 лв.

Спестявате
18% (150,60 лв.)

Код на продукта
HUZHERO-9-0

Изпращаме поръчки в рамките на 2-4 дни.
кс

Моделът Hero 9.0 е идеален за всички дейности, в които прекарваме много време. Дълга игра, дълго учене или работа на пълен работен ден - всяка от тези дейности е по-удобна, когато нашето пространство е ергономично и промяната на позицията изисква само един бутон. Удобно седене или разтягане на гърба? Не е нужно да избирате, Hero 9.0 е бюро, на което можете удобно да заемете всяка позиция.

Ако търсите качествена ъглова маса, HERO 9.0 е чудесен избор! Защо?

Благодарение на формата на плота Hero 9.0, той се вписва идеално във вашата стая. Замисленият дизайн увеличава количеството пространство, което можете да използвате в работа или учене. Височината на плота се регулира от контролния панел. Предимството е големият диапазон на регулиране на височината на плота от 72 до 120 см. С опциите за памет можете лесно да се върнете към предварително конфигурирани любими настройки на масата. Панелът е поставен на ергономично място, което винаги е под ръка. LED дисплеят показва текущата височина на масата с точност до 1 см. Благодарение на USB порта панелът ви позволява удобно да зареждате телефона или таблета си.

Горният плот с дебелина 20 мм, изработена от здрава MDF плоскост, осигурява безопасно използване на масата. Не е нужно да се притеснявате за горни натоварвания, защото масата гарантира стабилна и комфортна работа дори при голям натиск. Горният мотор осигурява плавно движение дори на натоварен плот (общо тегло до 80 кг). Масата има два отвора за подреждане на кабели. Входовете са монтирани от двете страни на масата. Масата има вграден удобна поставка за напитки и практична стойка за слушалки.

Спецификация:

Производител: Huzaro

Модел: HERO 9.0

Конструкция: електрическа, подсилена

Управление: LED контролен панел

Горна височина: мин. 72 см. - макс. 120 см

Плот за маса: 140 см х 60 см

Натоварване на масата: до 80 кг

Дебелина на плота: 2 см

Поставки: за слушалки, за напитки

Монтаж: двустранен

Крака: регулируеми

Параметри

Цвят Черен