Голяма ъглова маса HERO 7.0

-12%
Цена
344 лв.

Първоначална цена
391,73 лв.

Спестявате
12% (47,73 лв.)

Код на продукта
HUZHERO-7-0

Изпращаме в рамките на 24 часа.
кс

Разумното използване на пространството е ключът към обзавеждането на всеки интериор. Благодарение на L-образния плот, гейминг масата Hero 7.0 е не само практична, но преди всичко регулируема. Неслучайно работният плот е с характерна "L" форма. Добре обмисленият дизайн увеличава количеството пространство, което можем да използваме за работа или учене. Благодарение на това всичко винаги е подръка.

Защо да изберете HERO 7.0?

Работният плот с карбонова гъвкава повърхност е неразрушим! Плотът е покрит със специално въглеродно покритие. Повърхността на масата е устойчива на надраскване и замърсяване и в същото време изглежда страхотно. Плотът за маса с дебелина 15 мм, изработен от здрава HDF PVC плоскост, гарантира издръжливост и стабилност дори при много високи налягания. В зависимост от вашите предпочитания, бюрото може да бъде сглобено по два начина: с по-широко разширение отляво или отдясно. Целият процес е много прост.

Масата е със стратегически разположен вход за подреждане на кабели. Включени са и удобен и практичен държач за слушалки и поставка за напитки. И двете могат да бъдат сгънати под масата, ако в момента не ги използвате.

Спецификация

Производител: Huzaro

Модел: Hero 7.0

Конструкция: Ъгъл

Плот за маса: 154 x 117

Дебелина на плота: 15 мм

Държачи: за слушалки, за напитки

Вход за кабел

Крака: Регулируеми

Параметри

Цвят Черен