Инверторен заваръчен апарат 280A IGBT PM-MMA-280SM

-28%
Цена
169,74 лв.

Първоначална цена
236,44 лв.

Спестявате
28% (66,70 лв.)

Код на продукта
POWPM0604

Изпращаме поръчки в рамките на 2-4 дни.
кс

PM-MMA-280SM е инверторен заваръчен апарат, чиято конструкция се основава на ефективни IGBT транзистори. Оборудван е с LCD дисплей, показващ заваръчния ток, настроен чрез бутон с непрекъсната настройка. IGBT транзисторът съчетава предимствата на два вида транзистори, лекотата на управление на полеви транзистори и високото напрежение на пробив и скоростта на превключване на биполярните транзистори.

Вградени функции:

 • HOT START – позволява временно увеличаване на заваръчния ток над стойността, зададена от заварчика. Той работи, когато дъгата се запали и е предназначена да предотврати залепването на електрода към материала. Той е чудесен помощник при запалване на електрода.
 • ANTI STICK – срязва/минимизира заваръчното напрежение и ток в случай на късо съединение между електрода и заварения материал, позволява на заварчика да откачи електрода по-лесно.
 • ARC FORCE – стабилизира лъка, независимо от неговата дължина. Той регулира динамиката на заваръчната дъга. Чрез намаляване на функционалните стойности се осигурява мека дъга и по-малка дълбочина на проникване, докато увеличаването на функционалните стойности води до по-дълбоко проникване и възможност за заваряване с къса дъга.
 • Заваръчният апарат е оборудван с електронни системи за охлаждане на вентилатора и други компоненти – функцията "Turbo FAN", както и термичен сензор, който предпазва устройството от прегряване.

Заваръчният апарат разполага със стандартни ЕВРО медни съединители за заваръчни кабели. Благодарение на използването на EURO стандарта, можете лесно да изберете допълнителни кабели за смяна за заваряване. Благодарение на използването на голям вентилатор в малкия капак на заваръчния апарат, въздушният поток беше увеличен, което намали температурата на транзисторите. Ефективността на устройството е до 60%. Заваръчният ток може бързо да се настрои в диапазона от 20-280A. Просто завъртете един потенциометър и задайте желания ампераж. Малките размери на устройството улесняват транспортирането и заваряването с уреда, окачен на рамото.

Включени в пакета:

 • Заваръчен апарат
 • Колан с копчета за ръкавели
 • Кабел (120 см)
 • Заваръчен кабел (210 см)
 • Маска за заваряване
 • Чук с четка
 • Ръководство

Технически параметри:

Захранване: 230V / 50Hz

Напрежение на празен ход: 65V

Диапазон на заваръчния ток: 20-280A

Електродно заваряване в диапазона: 1,6 - 4,0 мм

Консумирана мощност: 7,8kVA

Номинален заваръчен ток: 280A

Номинален работен цикъл: 60%

Заваръчен ток при 100% работен цикъл: 217A

Работно напрежение: 20,8– 31,2V

Клас на защита: F

Клас на изолация: IP21S

Захранващ кабел: 195 см

Тегло: 2,8 кг