Качествен геймърски стол в тъмносиньо FORCE 2.5

-26%
Цена
223,52 лв.

Първоначална цена
300,98 лв.

Спестявате
26% (77,46 лв.)

Код на продукта
HUZFORCE-2-5-BLUE-MESH

Изпращаме поръчки в рамките на 2-4 дни.
кс

Креслото HUZARO притежава SGS и CE сертификати, които потвърждават най-високото качество и съответствие с международните стандарти. HUZARO FORCE 2.5 е категория гейминг столове, чието основно послание е да предоставят продукт с най-високо качество, модерен дизайн и много други добавени стойности на най-добра цена.

Защо HUZARO FORCE 2.5?

Столът е изработен от здрави, изключително издръжливи и меки материали. Специално вентилираните повърхности осигуряват перфектен въздушен поток. Висококачествената, здрава пяна гарантира подходяща форма на седалката. Такова решение осигурява свежест, комфорт и прохлада дори след много часове използване.

Удобните подлакътници, изработени от мек, устойчив на деформация материал, осигуряват адекватна опора за предмишниците, намалявайки натоварването на раменете и гръбначния стълб. Механизмът за люлеене SoftFlex с възможност за заключване във вертикално положение позволява на облегалката да се накланя правилно, като по този начин се осигурява достатъчно кръвообращение и се облекчава напрежението в мускулите.

Спецификации:

Производител: Huzaro

Модел: FORCE 2.5

Сертификати: SGS

Материали: Седалка и облегалка: мрежа Huge Mesh и плат XTwill

Механизъм: Tilt PLUS

Максимално тегло на потребителя: 140 кг

Параметри

Цвят Син