Акрилни стенни огледала

81,19 лв.
Изпращаме поръчки в рамките на 2-4 дни.
кс

Код на продукта: FLEL73

Кръглите или овалните декоративни огледала от акрил са идеални за стената в коридора, дневната или спалнята. Огледалата, които ще намерите в нашето предложение, са декоративни, което означава, че отражението, което виждате в тях, е леко изкривено. Затова не препоръчваме тези огледала да се използват като пълен заместител на класическите огледала, при които отражението е точно и рязко. Огледалата като декорация за стена ще ви допаднат, ако искате да добавите модерна и стилна нотка към стаята си и картините за стена не са точно това, което имате предвид.

Размери:

Широчина: 40 см

Височина: 125 см

Дебелина: 3 мм

Декоративните огледала са изработени от италианско акрилно стъкло. Огледалата са леки, нечупливи и отражението в тях е леко изкривено. Тези огледала са подходящи само за декоративни цели.

Моля, имайте предвид, че всеки компютър показва цветовете в зависимост от индивидуалните настройки.

Защита на материала и монтаж: Огледалото се поставя лесно на стената с помощта на силната двустранна лепенка, разположена на гърба на огледалото. Шаблонът и инструкциите, включени в опаковката, ще ви помогнат да постигнете перфектно и прецизно орнаментиране. Върху повърхността на огледалото е залепено и защитно фолио, което по никакъв начин няма да надраска огледалото в кутията. След като поставите огледалото на стената, препоръчваме ви да отлепите това защитно фолио от огледалото.

Параметри

стил Модерен