Акумулаторна ножица за трева и храсти 3.6V 1.5Ah PM-ANTK-3.6T

-33%
Стандартна цена 87,89 лв.. Спестявате 33% (29,19 лв.) 58,70 лв.
Изпращаме поръчки в рамките на 2-4 дни.
кс

Код на продукта: POWPM0946

Акумулаторната ножица за трева и храсти Powermat PM-ANTK-3,6T е незаменим инструмент при работа в градината. Завършването на краищата на моравата никога не е било толкова лесно. Благодарение на литиево-йонната батерия с капацитет 1500 mAh стават много удобни, не е нужно да се притеснявате за неудобния кабел.

Ергономичната дръжка, покрита с противоплъзгаща подложка, заедно с ниското тегло правят работата удобна и безопасна. Комплектът включва тример за трева с ширина 83 мм и тример за храсти с дължина 120 мм и разстояние между зъбите 6 мм. Смяната на острието се извършва с помощта на система без инструменти, която ви позволява бързо да смените вашите ножици за трева с ножици за храсти. Използването на две остриета позволява прецизно оформяне на краищата на моравата и малките храсти.

LED индикатори

Ефективната батерия позволява на устройството да работи дълго време. За състоянието на заряда на акумулатора ще научите от цветните светодиоди, които светят при работещ двигател.

Безопасност при работа

В случай на случайно блокиране на остриетата или авария, на гърба на ножицата има ключалка, която незабавно изключва двигателя и движението на острието. Премахването на ключалката от гнездото означава, че двигателят не може да бъде стартиран.

Лесна смяна на острието

Благодарение на въртящия се механизъм и бутона за отваряне на долния капак, можете лесно да смените ножовете, за да ги използвате за косене на храсти или трева.

Включени в пакета:

  • акумулаторни ножици
  • пухкаво острие
  • зарядно устройство
  • ръководство

Технически параметри:

Захранване на ножицата: батерия

Захранване на зарядното: AC 230 V / 50 Hz

Напрежение на батерията: DC 3.6V

Капацитет на батерията: 1500 mAh

Тип батерия: литиево-йонна

Обороти без товар: 1100 об/мин

Ширина на ножа за трева: 83 мм

Дължина на острието на втулката: 120 мм

Разстояние между зъбите: 6 мм

Време за зареждане: 3 - 5 [h]

Максимално време за работа: 40 минути