Декоративни интериорни огледала с форма на птица

Цена
128,87 лв.

Код на продукта
FLEL10C

Изпращаме поръчки в рамките на 2-4 дни.
кс

Когато се спомене думата "огледало", всеки веднага се сеща за дейности, свързани с основната му функция, като например проверка на външния вид. Но какво бихте казали, ако ви предложим огледала, които да служат като декоративен елемент в дома ви? Декоративните огледала в различни форми, дизайни и размери лесно ще внесат стил в интериорното ви обзавеждане.

Размери:

Дебелина: 3 мм

Брой части: 30 части с различни размери

Декоративните огледала са изработени от италианско акрилно стъкло. Огледалата са леки, нечупливи и отражението в тях е леко изкривено. Тези огледала са подходящи само за декоративни цели.

Моля, имайте предвид, че всеки компютър показва цветовете в зависимост от индивидуалните настройки.

Защита на материала и монтаж: Огледалото се поставя лесно на стената с помощта на силната двустранна лепенка, разположена на гърба на огледалото. Шаблонът и инструкциите, включени в опаковката, ще ви помогнат да постигнете перфектно и прецизно орнаментиране. Върху повърхността на огледалото е залепено и защитно фолио, което ще предпази огледалото от надраскване в кутията. След поставянето на огледалото на стената препоръчваме да отлепите това защитно фолио от огледалото.

Параметри

Motív Модерни