Декоративно стенно огледало

Цена
273,01 лв.

Код на продукта
FLEL207

Изпращаме поръчки в рамките на 2-4 дни.
кс

Огледалото е декоративен елемент, който ще се откроява във всеки дом. Квадратните и правоъгълните му форми могат да се комбинират, за да се създадат различни орнаменти на стената. Тъй като тези огледала не се окачват на стената по класическия начин, а се залепват за стената със специалната самозалепваща лента, включена в опаковката, те не оставят нежелани дупки в стената. Опасенията, че огледалото ще се разхлаби, ще падне и ще се счупи, са излишни. Тези огледала са изработени от акрилно стъкло, което е много по-леко и не се чупи в сравнение с обикновеното стъкло. С тях можете да украсите дори детската стая, без да има риск от нараняване.

Декоративни огледала с по-прости дизайни, но и с интересни мотиви могат да бъдат поставени във всеки ъгъл на дома ви. Може би няма място, където те да не се вписват. Огледалата ще направят чудеса във вашия интериор, визуално ще го съживят, ще го увеличат, ще му придадат модерен вид. И всичко това без да натоварва нито вас, нито портфейла ви.

Размери:

Широчина 140 см

Височина: 70 см

Дебелина: 3 мм

Декоративните огледала са изработени от италианско акрилно стъкло. Огледалата са леки, нечупливи и отражението в тях е леко изкривено. Тези огледала са подходящи само за декоративни цели.

Моля, имайте предвид, че всеки компютър показва цветовете в зависимост от индивидуалните настройки.

Защита на материала и монтаж: Огледалото се поставя лесно на стената с помощта на силната двустранна лепенка, разположена на гърба на огледалото. Шаблонът и инструкциите, включени в опаковката, ще ви помогнат да постигнете перфектно и прецизно орнаментиране. Върху повърхността на огледалото е залепено и защитно фолио, което гарантира, че огледалото няма да се надраска в кутията. След поставянето на огледалото на стената препоръчваме да отлепите това защитно фолио от огледалото.

Параметри

Motív Модерни