Детски стенен часовник с коте

Цена
62,17 лв.

Код на продукта
FLEZ65B

Изпращаме поръчки в рамките на 2-4 дни.
кс

Детските стенни часовници трябва да са част от всяка детска стая. Когато децата са малки, те придобиват основна представа за времето, от която зависи как ще работят с времето в бъдеще. Стенният часовник в детската стая също е важен елемент в периода, когато децата учат времето. В този случай часовник с детски мотив със сигурност ще им бъде по-интересен и привлекателен от обикновен стенен часовник, висящ например в кухнята.

Детските часовници са оборудвани с механизъм, който осигурява тихата им работа. В детската стая няма да чуете излишно цъкане, което може да смущава детето ви по време на сън. Закачливи шарки и форми на часовници на стената на детската стая ще зарадват вашите мъници и могат да бъдат чудесен подарък.

Ширина: 30 см

Височина: 30 см

Дебелина: 3 мм

Материалът се състои от акрилно стъкло, което също съдържа гланц. Много прилича на класическото стъкло, с тази разлика, че е много по-леко. По време на производството се полагат грижи за осигуряване на точност, задълбоченост и прецизност.

Имайте предвид, че всеки компютър показва цветовете според индивидуалните настройки.

Часовникът съдържа часовников механизъм, който е оборудван с модерно електронно устройство, гарантиращо тиха работа – без ефект на тиктакане. Включена е батерия тип АА.

Когато опаковаме часовника, ние сме много внимателни, така че стоките да бъдат доставени до вас невредими. Всеки часовник е опакован в дебела картонена кутия.

Параметри

Цвят Бял
Motív Природа и животни