Ексклузивна електрическа гейминг маса с регулируема височина HERO 8.5

-18%
Цена
578,72 лв.

Първоначална цена
707,81 лв.

Спестявате
18% (129,09 лв.)

Код на продукта
HUZHERO-8-5

Изпращаме поръчки в рамките на 2-4 дни.
кс

Hero 8.5 е идеална за всички дейности, за които прекарваме много време. Дълги игри, дълго учене или работа на пълен работен ден – всяка от тези дейности е по-удобна, когато нашето пространство е ергономично и промяната на позицията изисква само един бутон. Удобно седене или изпъване на гърба? Не е нужно да избирате, Hero 8.5 е бюро, с което можете удобно да заемете всяка позиция. Чудесно както за детската стая, така и за офиса.

Гейминг масата HERO 8.5 е изключителна! Защо?

Масата Hero 8.5 е оборудвана с модерен контролен панел с модул, който ви напомня да промените работната позиция зад масата. Изберете 1 от 3-те опции (30 минути, 45 минути или 60 минути) и масата ще ви напомня да промените позицията си зад масата, за да се изправите или да седнете. Височината на плота се регулира от удобен контролен панел. Благодарение на опцията за памет можете лесно да се върнете към предварително конфигурираните предпочитани настройки на масата – за седнало и изправено положение. Панелът е поставен на ергономично място, което винаги е подръка. LED дисплеят показва текущата височина на масата с точност до 1 см. Горният мотор осигурява плавно движение на натоварения плот (общо тегло до 80 кг).

Плотът на масата е изработен от здрава MDF плоскост и покрит със специално въглеродно покритие. С дебелина от 15 мм гарантира издръжливост и стабилност. Масата има два отвора за подреждане на кабели. Входовете са монтирани от двете страни на масата, така че вашата маса ще изглежда подредена независимо от инсталацията. Включени са и удобен и практичен държач за слушалки и поставка за напитки.

Спецификации

Производител: Huzaro

Модел: Hero 8.5

Конструкция: електрическа, алуминиева

Управление: LED контролен панел

Височина на плота на масата: мин. 74 см - макс. 119 см

Плот за маса: 140 см х 60 см

Натоварване на масата: до 80 кг

Дебелина на плота: 1,5 см

Държачи: за слушалки, за напитки

Крака: регулируеми

Параметри

Цвят Черен