Електрически капан за насекоми LED UV PM-LOUV-30T

-24%
Цена
34,21 лв.

Първоначална цена
44,96 лв.

Спестявате
24% (10,75 лв.)

Код на продукта
POWPM0942

Изпращаме в рамките на 24 часа.
кс

Най-съвременното устройство, оборудвано с ултравиолетова (UV) LED лампа, снабдена с безшумен въртящ се вентилатор, неутрализира насекомите в околната среда. Лампата работи автоматично и е идеален капан за комари, комари и малки молци.

Ултравиолетовите оптични вълни, предпочитани от комарите и другите насекоми, ги привличат към устройството и с помощта на вентилатора ги привличат вътре, така че да нямат възможност да избягат. Освен това имитирането на топлината на човешкото тяло кара насекомите, които нападат хора, да бъдат уловени по-бързо. Устройството е идеално за магазини, къщи, хотели, ресторанти, палатки и други помещения. Универсалният му характер също така му позволява да се движи свободно, а малкият му размер означава, че може да бъде поставен или окачен навсякъде.

Тих вентилатор

  • Устройството е напълно безопасно. То има вграден вентилатор, който не пречи на съня, благодарение на ниската си скорост.

Лесен за използване

  • Контейнерът се сваля лесно, като се отвива от дръжките. След като резервоарът бъде отстранен, той може да бъде изпразнен в торба или кошче за боклук.

Модерен дизайн

  • Приятният външен вид на лампата ще модернизира и ще направи стаята ви по-привлекателна.

Възможност за окачване

  • Снабдена с кожена каишка, лампата ви позволява да я окачите на ключови места, като например шатра или полилей, където се събират най-много насекоми.

Включване

  • За да включите устройството, просто го свържете към зарядното устройство на смартфона си, USB гнездо на компютъра си или към най-обикновена захранваща банка Включеният в комплекта кабел USB - microUSB ви позволява незабавно да включите лампата, като използвате горния бутон за захранване (превключвател) в горната част на устройството.

Технически параметри:

Височина: 19 см

Широчина: 10,5 см

Мощност: 5 W

Напрежение: 5 V

Вид светлина: UV

Работен обхват: 20 - 30 [м²] (360°)