Ергономичен геймърски червен стол с поставка за крака COMBAT 3.0

-14%
Цена
268,70 лв.

Първоначална цена
313,88 лв.

Спестявате
14% (45,18 лв.)

Код на продукта
HUZCOMBAT-3-0-RED

Изпращаме поръчки в рамките на 2-4 дни.
кс

Креслото HUZARO притежава SGS и CE сертификати, които потвърждават най-високото качество и съответствие с международните стандарти. HUZARO COMBAT 3.0 със своята технология за производство AIR MESH гарантира свежест, комфорт и прохлада дори след много часове използване. Сгъваемата, регулируема поставка за крака, която осигурява стабилна опора на краката, е тайната суперсила на Combat 3.0

Ако сте избрали HUZARO COMBAT 3.0, вие сте взели правилното решение! Защо?

Специалната мека гъба и термоеластична пяна в комбинация с материала AiR MESH гарантират не само правилна циркулация на въздуха. Това решение също така осигурява адекватно качество и устойчивост на деформация. Масивната, здрава облегалка, изработена от гъвкав Nylon FX материал, създава невероятно впечатление. Освен това има специални входове, които подпомагат циркулацията на въздуха през облегалката, което осигурява на потребителя още по-голям комфорт и удобство. Функцията SeatRest ви позволява бързо да регулирате облегалката до правилния ъгъл.

Здравите, дълги подлакътници осигуряват адекватна опора за предмишниците и намаляват натоварването на раменете и гръбначния стълб, дори по време на много часове престой на компютъра. Подлакътниците са изработени от мека гъба, устойчива на деформация, покрити с приятен на допир материал, който гарантира висок комфорт и удобство. Издръжлива и надеждна конструкция с товароносимост до 140 кг. Седалката е оборудвана с горен лост за амортисьор. Това решение, в комбинация с повдигащия механизъм и механизма за регулиране на облегалката, позволява позицията на стола да се адаптира свободно към нуждите на потребителя. Пет двойни колела от полиуретанова гума осигуряват лесно движение на стола, а използваните материали предпазват пода от надраскване и ожулване.

Спецификации:

Производител: HUZARO

Модел: Combat 3.0

Сертификати: SGS

Материали: Мрежа

Конструкция: Nylon fx

Гъба: Дишаща, комбинирана със студена пяна

Друга информация: Регулируем ъгъл на наклон със заключване

Механизъм: TILT Dual

Максимално тегло на потребителя: 140 кг

Параметри

Цвят червен