Гейминг маса HERO 2.5 с RGB LED осветление

-10%
Цена
290,22 лв.

Първоначална цена
322,49 лв.

Спестявате
10% (32,27 лв.)

Код на продукта
HUZHERO-2-5-RGB

Изпращаме поръчки в рамките на 2-4 дни.
кс

Издръжлива, практична, функционална – това е гейминг масата Hero 2.5 RGB! Това обаче е само половината от ползата. Гейминг дизайн, покритие от въглеродни влакна и RGB LED осветление. Тези характеристики на Hero 2.5 RGB привличат вниманието и правят продукта изключителен. Функционалността и уау гейминг ефектът предлагат гарантирано удовлетворение.

Висококачествен и изискан дизайн с осветление? Моделът Hero 2.5 RGB ясно отговаря на тази комбинация!

RGB LED ленти по краищата на плота придават на масата невероятен гейминг характер. Осветлението се управлява от удобно дистанционно управление, което ви позволява да избирате цветове и специални RGB ефекти. Плотът на масата е покрит със специално покритие Carbon Flex, подобно на карбона. Това е изключително практично решение – плотът е устойчив на надраскване и замърсяване и в същото време изглежда страхотно. Плочата с дебелина 25 мм, изработена от здрава MDF плоскост, гарантира издръжливост и стабилност дори при много високо налягане.

Поставката за слушалки и напитки поддържа зоната на масата организирана и повишава безопасността на устройството. Държачът за слушалки ви позволява да държите слушалките леснодостъпни. Масата има два отвора за подреждане на кабели. Входовете са монтирани от двете страни на масата.

Спецификация:

Производител: Huzaro

Модел: Hero 2.5 RGB

Конструкция: стомана

Осветление: RGB LED

Плот на масата: 120 см х 60 см

Дебелина на плота: 25 мм

Височина от пода догоре: 75 см

Държачи: за слушалки, за напитки

Крака: Регулируеми, подсилени

Параметри

Цвят Черен